10
november
2020
|
05:03
Europe/Amsterdam

1 miljoenste bezorging per fiets door Coolblue gebeurt in Antwerpen

Samenvatting

Vandaag heeft Coolblue zijn 1 miljoenste fietsbezorging op de teller in België en Nederland! De eer viel te beurt aan een Antwerpse klant die werd blij gemaakt met haar bestelling van een smartwatch. Voor de uitbreiding van CoolblueFietst, is de retailer nog op zoek naar 20 extra fietskoeriers in ons land.

CoolblueFietst werd opgestart in 2018. Via deze eigen bezorgservice per fiets, krijgen klanten hun bestelling de volgende dag in een tijdvak van één uur geleverd door échte Coolblue’ers. Een kwartier van tevoren ontvangen ze een sms met het exacte tijdstip van levering. En de bezorgers komen sowieso. Ze bellen 3 keer aan je deur, bellen je op of roepen door je brievenbus. Je kan ze niet missen!

Camille Depuydt, Manager Coolblue België, licht toe: “Vandaag is echt een mijlpaal, want we hebben 1 miljoen bestellingen met de fiets geleverd in België en Nederland. En dat betekent een heleboel blije klanten door het keiharde werk van onze fietskoeriers. Daarom hebben we hen én de 1 miljoenste klant vandaag extra in de bloemetjes gezet.”

Nog lang niet uitgetrapt

In ons land levert Coolblue al 80% van alle bestellingen van kleine producten met de fiets. Meer dan 40 fietskoeriers fietsen in en rond Antwerpen, Gent, Brussel en binnenkort ook Hasselt.

CoolblueFietst wordt nu trapje voor trapje uitgebreid naar alle grote steden in België. Hiervoor is de retailer in ons land nog op zoek naar minstens 20 nieuwe fietskoeriers. Wie houdt van klanten blij maken en van fietsen, kan solliciteren via Fietsenbijcoolblue.be.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.