21
augustus
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Coolblue-app nu ook voor Android

Samenvatting

Vandaag brengt Coolblue haar app voor Android uit. De gratis app is de snelste manier voor klanten om hun product in huis te krijgen.

Via de Coolblue-app hebben klanten het hele assortiment binnen handbereik. Ze kunnen gemakkelijk filteren, de ongezouten meningen van andere klanten lezen en de door hen laatst bekeken producten terugzien. Bestellen is even eenvoudig als veilig: klanten betalen via hun eigen bank-app. Vervolgens kunnen ze pakketjes volgen en hun bestellingen terugzien.

Eerder lanceerde het e-commercebedrijf de iOS-versie van de app. “Met de Android-app kunnen we nóg meer klanten blij maken. Klanten kunnen vanaf nu feedback geven en elke 2 weken een verbeterde versie verwachten.” Aldus Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue. De Coolblue-app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Download de app.

 

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.