22
september
2017
|
10:31
Europe/Amsterdam

Coolblue bekroond tot beste Elektronica- en Telecomwebwinkel van België

Gisterenavond viel Coolblue 2 keer in de prijzen op de ‘QRF Webshop Awards Belgium’. De online retailer nam er de awards voor beste Elektronicawebwinkel en beste Telecomwebwinkel in ontvangst. Dit is al het zesde jaar op rij dat Coolblue deze publieksprijzen naar huis mag nemen.

De voorbije maanden konden Belgische consumenten hun favoriete webshop beoordelen op de volgende 8 aspecten: klantenservice, prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties & aanbiedingen, gebruiksvriendelijkheid website, betaling, assortiment en levering. Coolblue won uiteindelijk in de categorieën Elektronica en Telecom en mag zo meedingen naar de titel van ‘Beste Belgische webshop van het jaar’.

Matthias De Clercq, manager van Coolblue België: “Het afgelopen jaar hebben we enorme stappen gezet; we lanceerden onze witgoedbezorgdienst ‘CoolblueBezorgt’ in Vlaanderen en we gingen live in Franstalig België.  Daarnaast waren er 1.001 manieren waarop we onze website, winkels en processen continu verbeterden. Als klanten dit merken en ons gaan belonen met 2 awards, dan is dat een pluim op de hoed van alle Coolblue’ers. Het zijn zij die zich elke dag keihard inzetten om onze klanten blij te maken.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.