01
april
2021
|
08:15
Europe/Amsterdam

Coolblue introduceert Coolblue Buiten

Samenvatting

Vandaag introduceert Coolblue een bezorgservice die klanten écht verder brengt: Coolblue Buiten. Het is de eerste gepersonaliseerde bezorgservice van heel België én Nederland.

Vanaf vandaag kunnen klanten bij Coolblue een tijdslot kiezen om vervolgens thuis te worden opgehaald. Voor alle reserveringen voor Coolblue Buiten geldt: vandaag besteld, morgen van huis.


Camille Depuydt, Manager Coolblue België, licht toe: “We leveren al miljoenen pakjes aan de voordeur, installeren thuiswerkplekken achter de voordeur... Nu is het tijd voor buiten de voordeur: Coolblue Buiten. De eerste hypergepersonaliseerde bezorgservice, die klanten ook écht verder brengt. In het tweede kwartaal starten we met de uitrol in de grote steden van België en Nederland. En we denken er hard over na om van deze service een zelfstandig bedrijf te maken. We twijfelen alleen nog of het DeliverYou of TakeMeAway gaat heten…”


Bovendien biedt de gepersonaliseerde bezorgservice veel meer mogelijkheden. Op dit moment test Coolblue bakfietsen voor culinaire trips en een kantoorversie om buitenshuis te werken. Later dit jaar wil de online retailer ook de Out-of-home-trainer introduceren. 


Wie met Coolblue naar buiten wil, kan zich aanmelden via Coolblue.be/buiten.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.