Brugge,
06
april
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar Brugge

Samenvatting

Coolblue opent dit najaar een winkel in Brugge, in het winkelcentrum B-Park aan de Blankenbergse Steenweg 420. Klanten zullen er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen, langskomen voor advies en voor het ophalen van online bestellingen. De online retailer is voor de Brugse winkel nog op zoek naar zo’n 25 nieuwe collega’s.

Dit najaar opent Coolblue een winkel in Brugge. De winkel komt er in het winkelcentrum B-Park aan de Blankenbergse Steenweg 420. Op een oppervlakte van zo’n 1.000 m² zullen klanten er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen. Dit wordt de 7de winkel van Coolblue in ons land en, na de winkel in Kuurne, de tweede in West-Vlaanderen.

Arne Van Verdegem, Manager Groei van Coolblue België: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze Brugse winkel.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort eveneens terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop én het ophalen van online bestellingen.

25 Coolblue’ers gezocht

Voor haar Brugse winkel is Coolblue op zoek naar zo’n 25 nieuwe collega’s, waaronder (Assistant) Store Manager(s) en Winkelmedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

  • Adres: Winkelcentrum B-Park - Unit 9, Blankenbergse Steenweg 420, 8000 Brugge
  • Oppervlakte: 1000 m²
  • 25 Coolblue’ers
  • 1.000+ producten uitproberen
Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.