Olen,
26
juli
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar de Kempen

Derde winkelopening voor de (online) retailer dit jaar in ons land

Samenvatting

Coolblue opent eind dit jaar een winkel in de Kempen, in het Olen Shopping Park. Klanten zullen er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen, langskomen voor advies en voor het ophalen van online bestellingen. Dit wordt de 3de winkelopening van Coolblue dit jaar in België. De (online) retailer is voor de Kempense winkel op zoek naar zo’n 25 nieuwe collega’s.

Eind dit jaar opent Coolblue een winkel in het Olen Shopping Park. Op een oppervlakte van zo’n 1.500 m² zullen klanten er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen. Dit wordt de 9de winkel van Coolblue in ons land. Tevens wordt dit de 3de Belgische winkel die de (online) retailer dit jaar zal openen, na de winkels in Mechelen en Brugge in september.

Arne Van Verdegem, Manager Groei van Coolblue België: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze Kempense winkel in het Olen Shopping Park.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort eveneens terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop én het ophalen van online bestellingen.

25 Coolblue’ers gezocht

Voor haar Kempense winkel is Coolblue op zoek naar zo’n 25 winkelmedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

  • Adres: Olen Shopping Park - Lammerdries, Winkelstraat 4 Unit A1 in Olen
  • Oppervlakte: 1.500 m²
  • Werkgelegenheid voor 25 Coolblue’ers
  • 1.000+ producten uitproberen
Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.