25
augustus
2020
|
07:54
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar Hasselt

Samenvatting

Coolblue opent eind dit jaar een winkel in Hasselt. In de winkel kunnen klanten binnenkort meer dan 1.000 producten uitproberen. Voor in de winkel is de retailer nog op zoek naar 40 nieuwe collega’s.

Coolblue opent eind dit jaar een winkel in Hasselt. De winkel komt in het winkelcentrum Quartier Bleu, op de Gelatineboulevard. Op een oppervlakte van 1.700 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. De winkel in Hasselt wordt - na Wilrijk, Zaventem, Gent en Brussel - de 5de Coolblue-winkel in ons land.

Camille Depuydt, Manager Coolblue België: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Hasselt.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort terecht voor hulp bij het maken van de beste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones, tablets en Apple accessoires en het ophalen van online bestellingen. 

Coolblue zoekt nieuwe collega’s

Voor de winkel in Hasselt is Coolblue op zoek naar 40 nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager, Verkoopmedewerkers en Reparatiemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

Adres: Gelatineboulevard 2/0.05, 3500 Hasselt
Oppervlakte: 1.700m2
1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.