Mechelen,
08
mei
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar het Winkelpark Malinas

Samenvatting

Coolblue opent deze zomer een winkel in Mechelen, in het Winkelpark Malinas. Klanten zullen er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen, langskomen voor advies en voor het ophalen van online bestellingen. De (online) retailer is voor de Mechelse winkel nog op zoek naar zo’n 30 nieuwe collega’s.

Deze zomer opent Coolblue een winkel in Mechelen. De winkel komt er in het Winkelpark Malinas, in de lus van de R6 in Mechelen-Noord. Op een oppervlakte van zo’n 1.000 m² zullen klanten er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen. Dit wordt de 8ste winkel van Coolblue in ons land – na de winkels in Wilrijk, Zaventem, Gent, Brussel, Hasselt en Kortrijk en de winkel die later dit jaar zal openen in Brugge.

Arne Van Verdegem, Manager Groei van Coolblue België: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze Mechelse winkel.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er eveneens terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop én het ophalen van online bestellingen.

30 Coolblue’ers gezocht

Voor de winkel in Mechelen is Coolblue op zoek naar zo’n 30 nieuwe collega’s, waaronder een Assistant Store Manager en Winkelmedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

  • Adres: Winkelpark Malinas, Nora Tilleylaan 42 in Mechelen
  • Oppervlakte: 1.000 m²
  • 30 Coolblue’ers
  • 1.000+ producten uitproberen
Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.