24
juni
2021
|
08:44
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar Kuurne

Samenvatting

Coolblue opent eind dit jaar een winkel in Kuurne. Klanten zullen er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen. De online retailer is voor de Kuurnse winkel nog op zoek naar 25 nieuwe collega’s.

Eind dit jaar opent Coolblue een winkel in West-Vlaanderen. De winkel komt er langs de Brugsesteenweg 23 in Kuurne. Op een oppervlakte van 1.000 m² zullen klanten er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen. Dit wordt de 18de winkel van Coolblue, en – na Antwerpen, Zaventem, Gent, Brussel en Hasselt - de 6de in België.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Kuurne.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones, tablets en Apple accessoires én het ophalen van online bestellingen.

Werken bij Coolblue

Voor de winkel in Kuurne is Coolblue op zoek naar 25 nieuwe collega’s, waaronder een Floor manager, Winkelmedewerkers, Fietsbezorgers en Reparatiemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

●        Adres: Brugsesteenweg 23, 8520 Kuurne

●        Oppervlakte: 1000 m²

●        1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.