18
augustus
2016
|
11:22
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar Zaventem

Samenvatting

Coolblue, één van de grootste webwinkels in de Benelux, zal begin oktober een winkel openen in Zaventem. De winkel komt er op de Leuvensesteenweg 8 in Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem). Klanten zullen er terechtkunnen voor advies door specialisten, het afhalen van online bestellingen en service na aankoop. Dit wordt de achtste fysieke winkel voor de online retailer – naast 5 locaties in Nederland en 2 in Vlaanderen (Wilrijk en Lochristi). 

Coolblue heeft naast Koelkaststore.be, Laptopshop.be en BBQcenter.be, nog meer dan 330 andere webshops. De formule: voor bijna elk toestel dat je via het internet kan kopen, heeft de online retailer een aparte webshop waarin het enkel dat type toestellen en accessoires aanbiedt. Daarnaast maken ‘echte’ winkels al van bij de start een vast onderdeel uit van de strategie van Coolblue.

“Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen hebben, maar hebben nog een paar vragen of willen het gewoon ‘even vasthouden’,” verklaart Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België.

In de winkel in Zaventem zullen zo’n 20 Coolblue’ers aan de slag gaan.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.