25
oktober
2017
|
10:00
Europe/Amsterdam

Coolblue lanceert Belgische app

Samenvatting

Vandaag lanceerde Coolblue haar app in België. De gratis app komt er zowel in het Nederlands als in het Frans en is volgens de online retailer de snelste manier om je product in huis te krijgen. Klanten hebben het gehele assortiment binnen handbereik, kunnen eenvoudig bestellen en veilig betalen via hun bank. Daarnaast kunnen ze hun pakjes volgen, bestellingen terugzien en de ongezouten meningen van andere klanten lezen.

Voor de video, klik hier

De Nederlandse versie van de app is al sinds begin augustus beschikbaar in de App Store. Met succes; op enkele maanden tijd werd de app er al meer dan 70.000keer gedownload.

Nu de Franstalige versie ook klaar is, wordt de app in België gelanceerd.

Matthias De Clercq, manager van Coolblue België: “De app kwam er op veelvuldige vraag van onze klanten. Het is een verlengstuk van onze website en zal ook elke dag een beetje beter worden gemaakt. Je kan dus elke 2 weken een update met nieuwe features verwachten.”

Een eerste feature waar de Coolblue-app mee uitpakt is de Kattenkijker: een grappige tool waarin klanten elke maand de beste kattenfoto kunnen kiezen.

De Belgische Coolblue app is vanaf vandaag te downloaden in de App Store. Voorlopig enkel beschikbaar voor iPhone-gebruikers. Er wordt gewerkt aan een Android-versie.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.