Antwerpen,
25
april
2024
|
07:58
Europe/Amsterdam

Coolblue opent dit najaar een winkel in Shopping Hognoul, vlakbij Luik

Eerste Waalse winkel voor de online retailer

Samenvatting

Coolblue opent dit najaar een winkel in Shopping Hognoul, een winkelcentrum in Awans, vlak bij Luik. Klanten zullen er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen, de producten meteen meenemen, langskomen voor advies en voor het ophalen van online bestellingen. Dit wordt de 10de Belgische winkel van Coolblue en de eerste in Wallonië. De online retailer is voor de winkel op zoek naar zo’n 25 nieuwe collega’s.

Dit najaar opent Coolblue een winkel in Shopping Hognoul, vlak bij Luik. Op een oppervlakte van zo’n 1.000 m² zullen klanten er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen. Dit wordt de 10de winkel van Coolblue in ons land.

Arne Van Verdegem, Manager Groei van Coolblue België: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf dit najaar is dit ook mogelijk in onze winkel in Shopping Hognoul.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort eveneens terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop én het ophalen van online bestellingen.

25 Coolblue’ers gezocht

Er komen zeven ‘productwerelden’ in de winkel, namelijk Televisies, Smartphones, Audio, Wassen en Drogen, Gaming, Keuken en Laptops. Voor de winkel in Awans is Coolblue op zoek naar zo’n 25 winkelmedewerkers. 

Facts & figures

●        Adres: Shopping Hognoul, Rue Chaussée 17/26, 4342 Awans

●        Oppervlakte: 1.000 m²

●        Werkgelegenheid voor 25 Coolblue’ers

●        10de Belgische Coolblue winkel, na winkels in Wilrijk, Brussel, Gent, Zaventem, Hasselt, Kuurne, Mechelen, Brugge en Olen.

●        1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland met een NPS van 71. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2023 behaalde Coolblue een omzet van 2,41 miljard euro.