Antwerpen,
07
maart
2022
|
08:00
Europe/Amsterdam

Coolblue opent tv- en witgoeddepot in Nijvel

Eerste tv- en witgoeddepot in Wallonië voor CoolblueBezorgt

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue een tv- en witgoeddepot in Nijvel. Van hieruit bezorgt en installeert het e-commercebedrijf met zijn eigen bezorgservice CoolblueBezorgt zelf alle grote producten aan klanten in Brussel en Wallonië. Voor dit depot zoekt Coolblue nog zo’n 100 collega’s voor de leukste bezorgbaan in België. 

Om in te spelen op de groei in Brussel en Wallonië, opent Coolblue vandaag een derde Belgische tv- en witgoeddepot. Deze ochtend vertrokken 5 goedgevulde blauwe bestelwagens vanuit dit depot in Nijvel. Hun doel: heel veel klanten in Brussel en Wallonië blij maken met hun tv- of witgoedbestelling.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Vanaf vandaag starten de leveringen vanuit ons eerste tv- en witgoeddepot in Wallonië. Vanochtend vertrokken onze bezorgers voor het eerst vanuit dit depot om wasmachines, droogkasten en televisies zelf bij klanten te brengen. Klanten kunnen zelf een tijdvak kiezen voor de bezorging en installatie. We zetten het apparaat neer waar ze willen, zelfs op de vierde verdieping of in de kelder. Zo maken we klanten heel erg blij met hun bestelling."

De 100 leukste bezorgbanen in de regio

Vandaag gaan een tiental bezorgers aan de slag in het nieuwe tv- en witgoeddepot in Nijvel. Tegen eind dit jaar wil Coolblue dat dit er minstens 100 zijn. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Coolbluebezorgers.be.

CoolblueBezorgt in België

In 2017 breidde Coolblue succesvol zijn eigen bezorg- en installatieservice in witgoed en televisies uit naar België. Met CoolblueBezorgt levert én installeert het e-commercebedrijf grote producten zoals wasmachines, droogkasten, koelkasten, vaatwassers en televisies aan zijn klanten. Dit gebeurde tot voor kort vanuit de tv- en witgoeddepots in Gent en Antwerpen en vanaf vandaag ook vanuit Nijvel.

Facts & figures

  • Oppervlakte: 3.750 m²
  • 100 Coolblue’ers tegen eind 2022
     
Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf in Nederland, België en Duitsland. Het e-commercebedrijf heeft een eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én eigen fysieke winkels. In 2021 behaalde Coolblue een omzet van 2,3 miljard euro.