Brugge,
29
september
2023
|
11:48
Europe/Amsterdam

Coolblue opent winkel in Brugge

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue een winkel in Brugge, in het winkelcentrum B-Park aan de Blankenbergse Steenweg 420. Klanten kunnen er meer dan 1.000 producten uitproberen, langskomen voor advies en voor het ophalen van online bestellingen. Het is de achtste Coolblue winkel in ons land en, na Kuurne, de tweede in West-Vlaanderen.

Brugge, 29 september 2023 - Vandaag opent Coolblue een winkel in het Brugse Winkelcentrum B-Park, aan de Blankenbergse Steenweg 420. Op een oppervlakte van zo’n 1.000 m² kunnen klanten er meer dan 1.000 producten zelf uitproberen, de aangekochte producten meteen meenemen, langskomen voor directe service na aankoop én het ophalen van online bestellingen. Het is de achtste winkel van de (online) retailer in ons land, na de winkels in Wilrijk, Zaventem, Gent, Brussel, Hasselt, Kuurne en de onlangs geopende winkel in Mechelen. Eind dit jaar opent Coolblue nog een winkel in Olen.

Arne Van Verdegem, Manager Groei van Coolblue België: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze winkel in Brugge.”

Klanten kunnen in de Brugse winkel ook tv’s ervaren in verschillende gebruikssituaties zoals in sport, game- of filmopstelling. Daarnaast zijn er inspiratieclusters, waarin je kan zien hoe je bijvoorbeeld optimaal kan thuiswerken.

Zes productwerelden

In de winkel zijn er zes ‘productwerelden’, namelijk Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming en IT. Zo’n 25 Coolblue’ers helpen er klanten bij het maken van de juiste productkeuze. Voor de winkel is de (online) retailer nog op zoek naar extra winkelmedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

  • Adres: Winkelcentrum B-Park - Unit 9, Blankenbergse Steenweg 420 in 8000 Brugge
  • Oppervlakte: 1000 m²
  • 25 Coolblue’ers
  • 1.000+ producten uitproberen
  • 6 Productwerelden: Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming en IT
Over Coolblue

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.