Mechelen,
01
september
2023
|
12:28
Europe/Amsterdam

Coolblue opent winkel in Mechelen

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue een winkel in Mechelen, in het Winkelpark Malinas. Op zo’n 1.000 m² kunnen klanten er meer dan 1.000 producten zelf uitproberen, langskomen voor advies en voor het ophalen van online bestellingen. In deze winkel werden een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de andere winkels.  

Vandaag opent Coolblue een winkel in het Mechelse Winkelpark Malinas, aan de Nora Tilleylaan 42. Het is de 7de winkel van de (online) retailer in ons land, na de winkels in Wilrijk, Zaventem, Gent, Brussel, Hasselt en Kortrijk. Later dit jaar openen nog Coolblue winkels de deuren in Brugge en Olen.

Arne Van Verdegem, Manager Groei van Coolblue België: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze winkel in Mechelen.”

In de Mechelse winkel werden een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de andere winkels. Zo kunnen klanten er tv’s ervaren in verschillende gebruikssituaties zoals in sport-, game- of filmopstelling. Ook zijn er inspiratieclusters, waarin je kan zien hoe je bijvoorbeeld optimaal kan thuiswerken.

Zes productwerelden
In de winkel zijn er zes ‘productwerelden’, namelijk  Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming en IT.  Zo’n 30 Coolblue’ers helpen er klanten bij het maken van de juiste productkeuze. Voor de winkel is de (online) retailer nog op zoek naar extra winkelmedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

  • Adres: Winkelpark Malinas, Nora Tilleylaan 42 in Mechelen.
  • Oppervlakte: 1.000 m²
  • 30 Coolblue’ers
  • 1.000+ producten uitproberen
Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.