Olen,
08
december
2023
|
11:47
Europe/Amsterdam

Coolblue opent winkel in Olen

Derde Belgische winkelopening voor de (online) retailer dit jaar

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue een winkel in de Kempen, in het Olen Shopping Park. Klanten kunnen er meer dan 1.000 producten uitproberen, de aangekochte producten meteen meenemen en langskomen voor advies. Coolblue Olen is de negende Belgische winkel van de (online) retailer. Het is tevens de derde winkel die Coolblue dit jaar opent in ons land, na de winkelopeningen in Mechelen en Brugge in september. 

Olen, 8 december 2023 - Vandaag opent Coolblue een winkel in het Olen Shopping Park. Op twee verdiepingen, op een oppervlakte van zo’n 1.500 m² kunnen klanten er meer dan 1.000 producten uitproberen, de aangekochte producten meteen meenemen, langskomen voor directe service na aankoop én voor het ophalen van online bestellingen. Het is de negende winkel van de (online) retailer in ons land én de derde Belgische winkelopening dit jaar. In september openden de deuren van zowel een Coolblue winkel in Mechelen als in Brugge. 

Arne Van Verdegem, Manager Groei van Coolblue België: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze winkel in het Olen Shopping Park.”

Klanten kunnen in de Kempense winkel ook tv’s ervaren in verschillende gebruikssituaties zoals in sport, game- of filmopstelling. Daarnaast zijn er inspiratieclusters, waarin je kan zien hoe je bijvoorbeeld optimaal kan thuiswerken.

Zes productwerelden

In de winkel zijn er zes ‘productwerelden’, namelijk Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming en IT. Zo’n 25 Coolblue’ers helpen klanten bij het maken van de juiste productkeuze. Voor de winkel is de (online) retailer nog op zoek naar extra winkelmedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

  • Adres: Olen Shopping Park - Lammerdries, Winkelstraat 4 in Olen (in Unit A1).
  • Oppervlakte: 1.500 m²
  • 25 Coolblue’ers
  • 1.000+ producten uitproberen
  • 6 Productwerelden: Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming en IT
  • 9 Belgische Coolblue winkels: Wilrijk, Brussel, Gent, Zaventem, Hasselt, Kuurne, Mechelen, Brugge en Olen

 

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.