Antwerpen,
29
oktober
2021
|
11:59
Europe/Amsterdam

Coolblue opent zijn eerste West-Vlaamse winkel, in Kuurne

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue een winkel in Kuurne. Op zo’n 1.000 kunnen klanten er meer dan 1.000 producten zelf uitproberen. Ook kunnen ze langskomen voor advies, reparaties en het ophalen van online bestellingen.

Vandaag opent Coolblue een winkel aan de Brugsesteenweg in Kuurne. Op een oppervlakte van zo’n 1.000 m² kunnen klanten er meer dan 1.000 producten zelf uitproberen. Het is de 1ste winkel van het e-commercebedrijf in West-Vlaanderen en - na Wilrijk, Zaventem, Gent, Brussel en Hasselt - de 6de Coolblue-winkel in ons land. 

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze winkel in Kuurne.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen.

8 productwerelden

In de winkel zijn er 8 ‘productwerelden’: Televisies, Audio, Telefonie, Tablets & wearables, Laptops & desktops, Huishoudelijk, Smart Home en Witgoed. Meer dan 25 productspecialisten helpen er klanten bij het maken van de juiste productkeuze. Voor de winkel is het e-commercebedrijf is nog op zoek naar extra Coolblue’ers, zoals Winkelmedewerkers, een Magazijnmedewerker en een Reparateur. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Pakjes met de fiets leveren

De nieuwe winkel in Kuurne is ook een uitvalsbasis voor de eigen bezorgservice CoolblueFietst. Klanten in Kuurne en Kortrijk die via de website of de app bijvoorbeeld een smartphone, koptelefoon of laptop bestellen, hebben een grote kans dat er de volgende dag een vrolijke, fietsende Coolblue’er met hun bestelling voor de deur staat. Voor CoolblueFietst is het e-commercebedrijf ook nog op zoek naar nieuwe collega’s. Wie houdt van klanten blij maken en van fietsen, kan solliciteren via Fietsenbijcoolblue.be.

Facts & figures

  • Adres: Brugsesteenweg 23, 8520 Kuurne 
  • Oppervlakte: 1.000 m²
  • 1.000+ producten uitproberen
Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én eigen fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.