Antwerpen,
01
oktober
2021
|
11:15
Europe/Amsterdam

Coolblue opent zijn grootste Vlaamse winkel

3 keer grotere winkel voor de online retailer in Wilrijk

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue een nieuwe winkel in Wilrijk. Dit is meteen de grootste Coolblue winkel van Vlaanderen. Op zo’n 1.500 kunnen klanten er meer dan 1.000 producten uitproberen. Ook kunnen ze langskomen voor advies, reparaties en het ophalen van online bestellingen. 

Vandaag gingen de deuren open van de nieuwe Coolblue-winkel in Wilrijk, langs de Boomsesteenweg 670. De vorige Wilrijkse Coolblue winkel en alle Coolblue’ers daar, verhuizen vandaag mee naar de nieuwe locatie die 3 keer zo groot is. Er gaan ook 15 extra Coolblue’ers aan de slag. Klanten zullen in de winkel meer dan 1.000 producten zelf kunnen ervaren.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze nieuwe - 3 keer grotere - winkel in Wilrijk.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen.

9 productwerelden

In de winkel zijn er 9 ‘productwerelden’: Televisies, Audio, Telefonie, Tablets & wearables, Laptops & desktops, Huishoudelijk, Koffie, Smart Home en Witgoed. Meer dan 50 productspecialisten helpen er klanten bij het maken van de juiste productkeuze. De online retailer is nog op zoek naar een tiental extra Coolblue’ers, zoals een coach klantcontact en winkelmedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be. 

Apptimaal winkelen

In de winkel kunnen klanten ook de Winkelmodus in de Coolblue-app gebruiken voor een nog betere winkelervaring. Met behulp van QR-codes en NFC-technologie worden ze direct verwezen naar productpagina’s in de app. Zo hebben ze het hele assortiment binnen handbereik en kunnen gemakkelijk de specificaties en reviews van producten bekijken. 

Facts & figures

  • Adres: Boomsesteenweg 670, 2610 Wilrijk
  • Oppervlakte: 1.500 m²
  • 1.000+ producten uitproberen
Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én eigen fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.

Contactpersoon

Emanuel Sys
PR bureau Wavemakers
+32 465 03 31 49