23
september
2016
|
11:46
Europe/Amsterdam

Coolblue sleept 2 webshop awards in de wacht

Samenvatting

Wilrijk, 23 september 2016 – Gisterenavond kaapte Coolblue 2 prijzen weg op de ‘Webshop Awards Belgium’[1]. De online retailer - met fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi en binnenkort ook Sint-Stevens-Woluwe - won in de categorieën ‘Elektronica’ en ‘Telecom’. Dit is het vijfde jaar op rij dat Coolblue deze publieksprijzen mee naar huis kan nemen.

[1] De vijfde editie van de ‘Webshop Awards Belgium 2016 - 2017’ werd georganiseerd door Q&A Research & Consultancy

De afgelopen maanden kon de Belgische consument zijn favoriete webwinkel beoordelen op de 8 volgende aspecten: prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties & aanbiedingen, service, gebruiksvriendelijkheid website, betaling, assortiment en levering. Coolblue won uiteindelijk in 2 categorieën. Vanaf 3 oktober tot 15 november kunnen consumenten stemmen op hun favoriet tussen de verschillende categoriewinnaars. Deze ‘beste Belgische webshop van het jaar’ wordt dan bekendgemaakt op 8 december.

“We zijn heel trots dat we deze prijzen mee naar huis mogen nemen, aldus Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België. “We gaan ver in het blijmaken van onze klanten. Heel ver; we zijn er constant mee bezig. Van handgeschreven kaartjes, de meeste leveringsmogelijkheden tot onze fysieke winkel/servicepunten in Wilrijk, Lochristi en binnenkort ook Sint-Stevens-Woluwe. Als klanten dit merken en ons daarvoor gaan belonen met deze awards, dan maakt dit ook de 2.100 Coolblue’ers blij!”

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.