29
maart
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Coolblue start CoolblueFietst

Samenvatting

Vandaag lanceert Coolblue haar grootste innovatie ooit: CoolblueFietst. Dit is de meest pakketvriendelijke bezorgservice voor klanten. In speciaal ontworpen pakfietsen brengen Pakketverzorgers met alle liefde en zorg kleine pakjes gratis bij de klanten thuis.

Als je het aan de pakjes zelf vraagt, willen ze het liefst met de fiets geleverd worden. Daarom introduceert Coolblue vandaag CoolblueFietst.

Matthias De Clercq, manager van Coolblue België: “CoolblueFietst is de meest pakketvriendelijke bezorgservice voor klanten. Onze Pakketverzorgers gaan heel voorzichtig om met je pakje. We verpakken je bestelling in een extra stevige doos en leggen het zachtjes neer in onze speciaal ontworpen pakfiets. Het zijn tenslotte jouw producten.”

Coolblue zoekt extra Pakketverzorgers
Met CoolblueFietst zorgt Coolblue ervoor dat alle pakjes veilig en gelukkig bij de pakketouders aankomen. Daarvoor is Coolblue nog op zoek naar heel wat Pakketverzorgers. Wie van pakjes en van fietsen houdt, kan solliciteren bij Werkenbijcoolblue.be.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.