24
februari
2015
|
13:06
Europe/Amsterdam

Coolblue VandaagNog®: Vandaag voor 15u besteld, vanavond nog in huis!

Samenvatting

Morgen een belangrijke presentatie maar je laptop heeft het begeven? Jouw gsm is in de WC gevallen maar morgen ging je opgebeld worden over die job die je zo graag wil? Met VandaagNog® biedt het bedrijf, voor slechts €9,95, de mogelijkheid om producten waarvoor het morgen écht te laat is, vanavond nog in huis te hebben.

Aanvulling op de bestaande service
Coolblue VandaagNog® is een aanvulling op de al zeer snelle leveringsmogelijkheden die het bedrijf nu biedt. Voor alle gewone bestellingen blijft gelden: vandaag voor 23.59 uur besteld, morgen gratis thuisgeleverd. Ook kunnen bestellingen nog gewoon opgehaald worden in een van de 7 fysieke winkels, waaronder de winkels in Wilrijk en Lochristi. Coolblue VandaagNog® is beschikbaar op werkdagen, kost € 9,95 per bestelling en levert de bestelling tussen 18 en 22 uur.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.