21
augustus
2019
|
07:40
Europe/Amsterdam

Coolblue XXL komt naar België

Samenvatting

Dit najaar wordt de eerste Belgische Coolblue XXL geopend. De nieuwe winkel in Gent wordt de grootste Coolblue-winkel van het land en wordt ingericht volgens het XXL-concept. Op zo’n 1.200m² kunnen klanten meer dan 1.000 producten zelf uitproberen. Daarnaast kunnen ze er terecht voor persoonlijk advies, het afhalen van online bestellingen, reparaties, retouren en directe service na aankoop.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “We weten dat klanten vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf eerst willen ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tv met soundbar, dan wil je die eerst zelf horen en zien. Zoek je een nieuwe koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Dat kan vanaf dit najaar in onze Coolblue-XXL in Gent.”

De nieuwe winkel in Gent ligt aan de rand van het centrum, aan de Antwerpsesteenweg. De Coolblue-winkel in Lochristi verhuist met de opening van Coolblue XXL naar de nieuwe locatie die 3 keer zo groot is. Alle 20 Coolblue’ers verhuizen mee. Voor de uitbreiding zoekt het e-commercebedrijf naar nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager en Verkoopmedewerkers. Wie ervan houdt om klanten te verwonderen, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.


Facts & figures

Adres: Antwerpsesteenweg 693, 9040 Gent

Oppervlakte: zo’n 1.200 m²

1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.