13
oktober
2017
|
16:42
Europe/Amsterdam

Coolblue’ers vieren nu al Kerst

Kerst in oktober? Dat is bij Coolblue ondertussen de normaalste zaak van de wereld. Het hoofdkantoor in Antwerpen stond vandaag helemaal in het teken van Kerst. Mét kerstbomen, slingers, kerstliedjes en … collega’s in de meest kerstige outfits.

December is bij Coolblue de drukste maand van het jaar. Niet alleen in het magazijn is het dan alle hens aan dek door de vele bestellingen. Ook op de klantendienst en in de fysieke winkels van de online retailer is het dan een (kerst)pak drukker.

Matthias De Clercq, manager van Coolblue België: “Bij Coolblue zijn we gek op Kerst. Maar we hebben tijdens de feestdagen geen tijd om Kerst uitgebreid te vieren met de collega’s. Daarom doen we dit nu al. Gewoon, omdat het kan.”

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.