29
juli
2021
|
08:02
Europe/Amsterdam

Grootste Vlaamse Coolblue winkel komt in Wilrijk

Samenvatting

Dit najaar opent Coolblue een nieuwe winkel in Wilrijk. Dit wordt meteen de grootste Coolblue winkel van Vlaanderen. Op zo’n 1.500 m² zullen klanten er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen. De online retailer is voor de winkel nog op zoek naar 15 extra collega’s.

Dit najaar opent Coolblue een nieuwe winkel in Wilrijk. Deze komt langs de Boomsesteenweg 670. De huidige Wilrijkse Coolblue winkel verhuist met de opening naar de nieuwe locatie die 3 keer zo groot is. Klanten zullen er meer dan 1.000 producten zelf kunnen ervaren.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort kan dit ook in onze nieuwe - 3 keer grotere - winkel in Wilrijk.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones, tablets en Apple accessoires én het ophalen van online bestellingen.

Werken bij Coolblue

Alle 40 Coolblue’ers die in de huidige Wilrijkse winkel werken, verhuizen mee naar de nieuwe locatie. Voor de uitbreiding is de online retailer nog op zoek naar ruim 15 extra collega’s, waaronder een Assistent Shop Manager, Verkoopmedewerkers en een Coach Klantcontact. Wie ervan houdt om klanten te verwonderen, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.be.

Facts & figures

●        Adres: Boomsesteenweg 670, 2610 Wilrijk

●        Oppervlakte: 1.500 m²

●        1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.