19
mei
2017
|
09:47
Europe/Amsterdam

Nu ook betalen met ecocheques in de Coolblue winkels

Wilrijk, 19 mei 2017 – Sinds enkele weken biedt Coolblue haar klanten ook de mogelijkheid om met ecocheques te betalen in de 3 fysieke winkels in ons land. De online retailer komt daarmee tegemoet aan de vele klantvragen naar deze extra betaalmogelijkheid. Meer dan 1.500 energiezuinige producten uit het Coolblue-assortiment komen hiervoor in aanmerking.

“Aanvaarden jullie ook ecocheques”? Op deze veelgestelde vraag kunnen de Coolblue-medewerkers nu volmondig ‘ja’ zeggen. Logisch ook, want bij Coolblue worden meer dan 1.500 producten verkocht die door de overheid worden aangeduid als ‘ecovriendelijke producten’. Deze producten kunnen daarom met ecocheques betaald worden. Denk dan maar aan energiezuinige wasmachines, droogkasten, tv’s,…. Voorlopig zijn de ecocheques niet online inwisselbaar.

Matthias De Clercq, Manager van Coolblue België: “Wij gaan alleen voor de allerbeste service voor onze klanten. Naast de meest diverse leveringsopties, hoort daar ook een uitgebreid gamma aan betaalmogelijkheden bij. De betaling met ecocheques mocht daarbij niet ontbreken.”

Hoe werkt het?

Betalen met ecocheques kan in de fysieke winkels van Coolblue in Wilrijk, Zaventem en Lochristi.
De bestelling van kleine en grote producten gebeurt op de onderstaande manier.

Voor kleine producten:

Bekijk de lijst met ecocheque producten.Voeg het gekozen product toe aan het winkelmandje.Kies voor de optie om het in de winkel op te halen.Ga - met de ecocheques - op het door jou gekozen moment naar de winkel.Haal het bestelde product op en betaal deze met de ecocheques.Is jouw bestelling duurder dan de waarde van de ecocheques? Dan kan je gewoon met cash of met je bankkaart bijbetalen.

Voor grote producten:

De meeste producten (zoals wasmachines, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers) zijn te groot voor het magazijn van de Coolblue winkels en kan je daar niet laten leveren. Zo'n groot product wordt bij je thuis geleverd, zo hoef je er zelf ook niet mee te sleuren. Ga voor deze producten naar één van de drie fysieke Coolblue winkels, dan wordt daar een gratis bezorgafspraak ingepland.

Bekijk de lijst met ecocheque producten.Ga - met de ecocheques - op het door jou gekozen moment naar de winkel.Bestel in de winkel samen met de winkelmedewerker het product dat jij hebt gekozen.Betaal met ecocheques en laat de Coolblue winkelmedewerkers een gratis levering inplannen.Is jouw bestelling duurder dan de waarde van de ecocheques? Dan kan je gewoon met cash of met je bankkaart bijbetalen.Het product wordt bij je thuis geleverd.
Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.