01
juni
2015
|
10:37
Europe/Amsterdam

Vergaderen saai? Niet bij Coolblue!

Heb jij tijdens kantoormeetings ook de neiging om te knikkebollen? Het kan ook anders! Voor de werknemers in het Belgische hoofdkantoor van Coolblue is vergaderen vanuit de ‘Donkey Kong’-, de ‘Portal’- of de ‘Café De Dijk’- themakamers de normaalste zaak van de wereld. Elk thema werd bedacht door de meer dan 100 Belgische werknemers en moet bij de bezoekers minstens een mondhoekje omhoog doen gaan.

Vergaderingen hoeven niet langdradig en slaapverwekkend te zijn. Kijk maar binnen in de meest eigenzinnige en speelse themakamers in België:

Café De Dijk

Het succesverhaal van Coolblue begon met een bierkaartje in het Rotterdamse café ‘De Dijk’. Vandaag vind je dit café in het klein in Wilrijk, inclusief een tapkraan aan de wand.

De ‘Portal’-themakamer

Gamen zit de Coolblue’ers in het bloed en een ‘Portal’- themakamer mocht dan ook niet ontbreken! Bovendien is het handig om zo ‘door de muur’ binnen te kijken in exact dezelfde vergaderzaal bij de collega’s in Rotterdam!

De ‘Donkey Kong’-themakamer

De bijzonderste vergaderzaal voor de bezoekers is ongetwijfeld de ‘Donkey Kong’-themakamer. Je waant je er in de populaire game waarbij je allerlei obstakels moet vermijden.

Tenslotte kreeg ook de kantine een make-over. Zo lunch je er elke dag op een picknick-plaats aan de oever van de Schelde, met zicht op de Antwerpse skyline.

Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België: “We willen onze klanten en bezoekers verwonderen in alles wat we doen, want enkel zo gaan ze praten over ons bedrijf en ons promoten. Dit hebben we doorgetrokken naar de aankleding van onze vergaderzalen. Zeg nu zelf, wie begint niet spontaan te glimlachen wanneer hij in de Donkey Kong kamer kan vergaderen vanuit een karretje op rails?”

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.