27
februari
2019
|
08:59
Europe/Amsterdam

Coolblue bezorgt nu ook in Tilburg pakketjes op de fiets

Samenvatting

Vandaag bezorgt Coolblue het eerste pakketje op de fiets in Tilburg. Coolblue is het eerste grote e-commercebedrijf in Europa dat ervoor kiest om kleine pakketjes zelf per fiets te bezorgen. De online retailer fietst nu in 7 grote steden in Nederland en België en voegt daar vandaag Tilburg aan toe.

Met de eigen bezorgservice per fiets, CoolblueFietst, wil het e-commercebedrijf klanten heel erg blij maken. Zo hoeft niemand onnodig lang thuis te blijven wachten op een pakketje. Klanten krijgen hun bestelling de volgende dag in een tijdvak van 1 uur geleverd. Een kwartier van tevoren ontvangen ze een sms met het exacte tijdstip van levering.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue, licht toe: “Je pakketje wordt met een glimlach bezorgd door echte Coolblue’ers. Wie in de buurt van Tilburg vanaf vandaag bijvoorbeeld een laptop, smartphone of koptelefoon bestelt, heeft veel kans dat er de volgende dag een vrolijke Coolblue’er met een pakfiets voor de deur staat.”

XXL-winkel in Tilburg

De eerste goedgevulde pakfietsen vertrokken vandaag vanuit de toekomstige Coolblue XXL-winkel in Tilburg. In april gaat de nieuwe winkel aan het Piusplein in Tilburg open. In de winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor specialistisch advies, directe service na aankoop, telefoonreparatie en het afhalen van online bestellingen.

Voor de nieuwe winkel en CoolblueFietst in Tilburg is Coolblue nog op zoek naar nieuwe collega’s. Wie ervan houdt om klanten te verwonderen, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.