Rotterdam,
28
maart
2023
|
08:38
Europe/Amsterdam

Coolblue Energie introduceert Yamuda

De slimme energie bespaarassistent in de Coolblue App

Samenvatting

Vandaag introduceert Coolblue Energie ‘Yamuda’, een slimme bespaarassistent in de Coolblue App die helpt met energie besparen.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: We hebben iets nieuws bij Coolblue Energie: Yamuda. Met deze slimme bespaarassistent in de Coolblue App wordt energie besparen een eitje.

Waar normale slimme thermostaten alleen kijken naar het verbruik en advies geven, is Yamuda echt de baas over het energieverbruik. Hierdoor besparen klanten sowieso, of ze nou willen of niet. En de installatie is echt super eenvoudig. Klanten hoeven enkel een E-Ei in hun meterkast te klikken en Yamuda doet de rest. 

Bekijk hier de video met meer informatie

Wie ook wil besparen met Yamuda, kan zich aanmelden in de Coolblue App en maakt kans op 1 van de 1.000 gratis Startpakketten.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.