19
december
2018
|
11:02
Europe/Amsterdam

Coolblue heeft drukste Kerst ooit

Samenvatting

Het is de drukste Kerst ooit bij Coolblue. Nog nooit zijn er zo veel pakketjes op de fiets bezorgd. Iedere minuut wordt er met een Coolblue-pakfiets bij 3 klanten een pakketje geleverd.

Nog nooit was Kerst zo druk bij Coolblue. Iedere minuut wordt er met een Coolblue-pakfiets bij 3 klanten een pakketje bezorgd. Om dit voor elkaar te krijgen leggen de Pakketverzorgers van Coolblue 1250 kilometer per dag af. Dat is bijna gelijk aan het aantal kilometers tussen Rotterdam en Oslo.

Sinds april dit jaar levert Coolblue met haar eigen bezorgservice CoolblueFietst pakketjes per fiets. Met deze bezorgservice worden kleine pakketjes per pakfiets in 7 grote steden in Nederland en België bezorgd. Pakketverzorgers van Coolblue brengen nu pakketjes rond in Den Haag, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Antwerpen.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Nooit eerder hebben we zo veel pakketjes op de fiets bezorgd. Zo’n 60% van alle kleine pakketjes in de grote steden zullen de komende dagen met de fiets bij onze klanten worden bezorgd. Als je bijvoorbeeld deze week een mobiele telefoon, laptop of koptelefoon bestelt, is het goed mogelijk dat je binnenkort een vrolijke Coolblue’er met een Kerst-pakfiets voor de deur hebt staan.”

De populairste kerstcadeaus zijn:
Apple AirPods
Fitbit Charge 3
Sony WH_CH700N
Philips Sonicare Protective Clean
JBL Charge 3

Kerst bij Coolblue, dit moet je weten:
Tienduizenden Coolblue-pakketjes worden per dag bij de klant bezorgd.
Elke minuut worden 3 klanten blij gemaakt met een pakketje bezorgd met een Coolblue-pakfiets.
Onze Pakketverzorgers leggen 1250 kilometer per dag af.
Van alle kleine pakketjes in de grote steden wordt 60% per fiets bezorgd.
 

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.