11
juni
2019
|
09:57
Europe/Amsterdam

Coolblue introduceert Apple Pay

Samenvatting

Vanaf vandaag kunnen Coolblue-klanten met Apple Pay betalen op de website, in de app en in de fysieke winkels. Coolblue is een van de eerste (web)winkels in Nederland die deze betaalmethode aan zijn klanten aanbiedt. Op de website en app kunnen klanten met hun vingerafdruk of gezichtsherkenning veilig en snel hun bestelling bevestigen. In de winkels van Coolblue kunnen ze contactloos betalen. Klanten hoeven alleen hun iPhone of Apple Watch voor de betaalautomaat te houden.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: "Vanaf vandaag kunnen onze klanten als een van de eerste Apple Pay-gebruikers in Nederland met hun vingerafdruk of glimlach een bestelling betalen. Afrekenen was nog nooit zo gemakkelijk. Klanten hoeven niet langer een pinpas, creditcard of reader tevoorschijn te halen. Hierdoor hebben ze hun blauwe pakketje nóg sneller in huis. Zo kunnen we klanten nog blijer maken.”

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Apple Pay bij Coolblue.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.