29
maart
2016
|
12:53
Europe/Amsterdam

Coolblue introduceert MiniMagazijnen voor nog snellere levering

Coolblue roept klanten op zich aan te melden als MiniMagazijn-houder. Hiermee wil de online retailer door het hele land “Vandaag besteld, binnen 30 minuten af te halen” kunnen aanbieden. De ambitie is om voor het eind van dit jaar in achtduizend wijken een Coolblue MiniMagazijn te hebben.

In combinatie met CoolblueBezorgt krijgen Coolblue-klanten met Coolblue MiniMagazijn steeds meer controle over de manier waarop en wanneer ze hun bestelling willen ontvangen. Daarnaast geeft het Coolblue de mogelijkheid om producten nóg sneller bij de consument te krijgen.

Bij Coolblue geloven we in stapjes. Vandaag zijn er al 150 MiniMagazijnen. Eind dit jaar moeten het er maar liefst achtduizend zijn, zodat iedere buurt van Nederland z'n eigen Coolblue MiniMagazijn heeft,” aldus directeur Pieter Zwart.

Via CoolblueMiniMagazijn.nl en CoolblueMiniMagazijn.be kunnen geïnteresseerden hun huis als magazijn aanmelden.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.