27
januari
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar Almere

Samenvatting

Coolblue opent deze zomer een winkel in Almere. In de winkel kunnen klanten binnenkort meer dan 1.000 producten uitproberen. Voor in de winkel is de retailer nog op zoek naar 40 nieuwe collega’s.

Coolblue opent deze zomer een winkel in het centrum van Almere, op de Diagonaal. Op een oppervlakte van 800 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Het wordt de 16de winkel van Coolblue.


Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Almere.”


Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de beste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen. 


Coolblue zoekt nieuwe collega’s

Voor de winkel in Almere is Coolblue op zoek naar 40 nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager, Winkelmedewerkers en Reparatiemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.


Facts & figures

Adres: De Diagonaal 30, 1315 XE Almere
Oppervlakte: 800 m2
1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.