Rotterdam,
11
december
2023
|
08:09
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar Breda

Samenvatting

Coolblue opent in april zijn eerste winkel in Breda. In deze winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen, langskomen voor service na aankoop en online bestellingen ophalen. Voor deze winkel is Coolblue nog op zoek naar 40 nieuwe collega’s.

Coolblue opent in april een winkel bij Woonboulevard Breda. Op een oppervlakte van 1.500 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Het wordt de 26ste winkel van Coolblue.

Jos Groenendijk, Head of Stores bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Breda.”

Nieuwe Coolblue’ers gezocht

Voor de winkel in Breda is Coolblue op zoek naar 40 nieuwe Coolblue’ers, van winkelmedewerker en magazijnspecialist tot storemanager. Wie samen met Coolblue alles voor een glimlach wil doen, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl

Facts & Figures - Breda
Verwachte opening: April 2024
Adres: Kruisvoort 64, 4814 RZ Breda, Nederland
Oppervlakte: 1500m2
1.000+ producten uitproberen
Werkgelegenheid voor 40 Coolblue’ers

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.