Rotterdam,
01
februari
2022
|
07:57
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar Den Bosch

Samenvatting

Deze zomer opent Coolblue een winkel in Den Bosch. In de winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten zelf ervaren. Voor in de winkel is het e-commercebedrijf nog op zoek naar ongeveer 40 collega’s. In en rondom de stad werden er al bestellingen met de eigen bezorgservice CoolblueFietst geleverd.

Deze zomer opent Coolblue een winkel in het centrum van Den Bosch, op het Burgemeester Loeffplein. Het wordt de 21e Coolblue-winkel, waarvan nummer 14 in Nederland. Op een oppervlakte van ruim 1.000 m² kunnen klanten meer dan 1.000 producten ervaren. Naast het zelf uitproberen van producten, kunnen klanten in de winkel terecht voor persoonlijk advies, afhalen van online bestellingen, reparaties, retouren en directe service na aankoop. 

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Met onze winkel in Den Bosch willen we nog meer klanten blij maken. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar ze willen het graag nog zelf ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort kan dit ook in onze winkel in het centrum van Den Bosch.”

Coolblue zoekt nieuwe collega’s
Voor de winkeluitbreiding is het e-commercebedrijf nog op zoek naar ongeveer 40 collega’s, waaronder floormanagers, winkelmedewerkers, magazijnmedewerkers en reparateurs. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

Pakketjes bezorgen per fiets
In en rondom Den Bosch werden bestellingen al met de fiets bezorgd door de eigen bezorgservice CoolblueFietst. Maar liefst 90% van alle bestellingen, zoals laptops, smartphones en koptelefoons worden met de fiets bij klanten thuis bezorgd. 

Facts & figures

  • Adres: Burgemeester Loeffplein 4, 5211RX Den Bosch
  • Oppervlakte: ruim 1.000 m2, meer dan 1.000+ producten ervaren
  • Coolblue zoekt 40 nieuwe collega’s voor in de winkel
Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én eigen fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.