Rotterdam,
09
januari
2024
|
08:00
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar Hengelo

Samenvatting

Coolblue opent in mei zijn eerste winkel in Hengelo. In deze winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen, langskomen voor service na aankoop en online bestellingen ophalen. Voor deze winkel is Coolblue nog op zoek naar 35 nieuwe collega’s.

Coolblue opent in mei een winkel aan Het Plein Westermaat in Hengelo. Op een oppervlakte van 1.500 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Het wordt de 27ste winkel van Coolblue.

Jos Groenendijk, Head of Stores bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Hengelo.”

Nieuwe Coolblue’ers gezocht

Voor de winkel in Hengelo is Coolblue op zoek naar 35 nieuwe Coolblue’ers, van winkelmedewerker en magazijnspecialist tot storemanager. Wie samen met Coolblue alles voor een glimlach wil doen, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl

Facts & Figures - Hengelo

Verwachte opening: Mei 2024
Adres: Het Plein 150, 7559SR, Hengelo 
Oppervlakte: 1500m2
1.000+ producten uitproberen
Werkgelegenheid voor 35 Coolblue’ers

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.