24
april
2019
|
08:04
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar het centrum van Haarlem

Samenvatting

Coolblue opent binnenkort een nieuwe winkel in het centrum van Haarlem. De winkel komt aan het begin van de Grote Houtstraat, vlakbij de Kampersingel. Zoals klanten gewend zijn in de huidige 10 winkels in Nederland en België, kunnen ze er ter plekke producten zelf uitproberen. Daarnaast kunnen ze er terecht voor specialistisch advies, directe service na aankoop, telefoonreparatie en het afhalen van online bestellingen. Eind deze zomer gaat de nieuwe winkel in hartje Haarlem open.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen. Wil je een nieuwe koptelefoon, dan wil je even horen hoe die ‘echt’ klinkt. Ga je voor een nieuwe smartphone, dan wil je deze eerst even vasthouden en zien. Binnenkort is dit ook mogelijk in Haarlem.”

Coolblue zoekt nieuwe collega’s

Voor de nieuwe winkel in Haarlem is Coolblue op zoek naar 25 nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager, Verkoopmedewerkers en Reparatiemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten te verwonderen kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

 

Facts & figures

Adres: Grote Houtstraat 159

Oppervlakte: zo’n 240 m²

500+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.