Rotterdam,
23
januari
2024
|
08:00
Europe/Amsterdam

Coolblue komt naar Leeuwarden

Samenvatting

Coolblue opent in mei zijn eerste winkel in Leeuwarden op het winkelpark De Centrale. In deze winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen, langskomen voor service na aankoop en online bestellingen ophalen. Voor deze winkel is Coolblue nog op zoek naar 24 nieuwe collega’s.

Coolblue opent in mei een winkel aan de Centrale 24 in Leeuwarden. Op een oppervlakte van 1.200 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Het wordt de 28ste winkel van Coolblue.

Jos Groenendijk, Head of Stores bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Leeuwarden.”

Nieuwe Coolblue’ers gezocht

Voor de winkel in Leeuwarden is Coolblue op zoek naar 24 nieuwe Coolblue’ers, van winkelmedewerker en magazijnspecialist tot storemanager. Wie samen met Coolblue alles voor een glimlach wil doen, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl

Facts & Figures - Leeuwarden

Verwachte opening: mei 2024
Adres: Winkelpark de Centrale, De Centrale 24, 8924 CZ Leeuwarden, Nederland
Oppervlakte: 1200m2
1.000+ producten uitproberen
Werkgelegenheid voor 24 Coolblue’ers

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.