09
januari
2019
|
09:33
Europe/Amsterdam

Coolblue opent binnenkort XXL-winkel in Tilburg

Samenvatting

Coolblue opent dit voorjaar een nieuwe XXL-winkel in het centrum van Tilburg. De winkel heeft een oppervlakte van zo’n 1.300m². Klanten kunnen ter plekke meer dan 1.000 producten uit te proberen. Voor in de winkel zoekt Coolblue naar 35 nieuwe collega’s.

De nieuwe winkel in Tilburg wordt ingericht volgens het Coolblue XXL concept: in de winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor specialistisch advies, directe service na aankoop, telefoonreparatie en het afhalen van online bestellingen.

Dit voorjaar gaat de nieuwe winkel op het Piusplein open. De winkel heeft een oppervlakte van zo’n 1.300m² en ligt aan de rand van het centrum naast een parkeergarage. Hierdoor is de nieuwe Coolblue XXL goed te bereikbaar met het OV, fiets en auto.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen. Wil je een nieuwe hoofdtelefoon, dan wil je toch even horen hoe die ‘echt’ klinkt. Ga je voor een nieuwe tv met soundbar, dan wil je dat eerst zelf horen en zien. Binnenkort is dit ook mogelijk in Tilburg.”

Coolblue zoekt nieuwe collega’s

Voor de nieuwe winkel in Tilburg is Coolblue nog op zoek naar 35 nieuwe collega’s, waaronder een Storemanager, Verkoopmedewerkers en Servicemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten te verwonderen kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.

 

Facts & figures

Adres: Piusplein 26 (naast parkeergarage Koningsplein)

Oppervlakte: 1.300 m²

1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.