08
november
2019
|
11:18
Europe/Amsterdam

Coolblue opent eerste grote stadswinkel

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue een winkel in het centrum van Arnhem. Klanten kunnen er meer dan 1.000 producten zelf uitproberen en zich laten adviseren door meer dan 25 productspecialisten. De winkel in Arnhem is de eerste grote stadswinkel van Coolblue. Het komende jaar wil het e-commercebedrijf nog meer winkels openen in het centrum van grote steden in Nederland en België.

Vandaag opent Coolblue een nieuwe winkel op de Roggestraat in Arnhem. Klanten kunnen er meer dan 1.000 producten zelf ervaren. Ook kunnen ze er terecht voor persoonlijk advies, het afhalen van online bestellingen, reparaties, retourneren en directe service na aankoop. De 1300 m² grote winkel ligt naast een parkeergarage en een bushalte aan het Velperplein. Hierdoor is de winkel goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

Zelf producten ervaren

In de winkel zijn er 6 ‘productwerelden’: Tv’s, Witgoed, Laptops & Tablets, Mobiele Telefoons, Geluid en Smart Home. Bij elke productwereld vinden klanten een groot assortiment aan producten om in het echt te ervaren.

Beginbaas Pieter Zwart, licht toe: “Zo ook bijvoorbeeld bij de tv-wereld in onze winkel in Arnhem. Daar vinden klanten meer dan 60 tv’s om in het echt te bekijken. Want als je een nieuwe tv zoekt, wil je ‘m eerst zelf zien. En wil je daar een soundbar bij, dan wil je die eerst zelf horen. Dat kan in onze huiskamer. Ook zijn er in onze winkel maar liefst 25 productspecialisten. Zij helpen onze klanten met persoonlijk advies bij het maken van de juiste productkeuze.”

Nog meer stadswinkels

De winkel in Arnhem is de vierde winkel die Coolblue dit jaar opent en de eerste grote stadswinkel. Het e-commercebedrijf wil het komende jaar stadswinkels blijven openen in grote steden in Nederland en België om zo nóg meer klanten blij te maken.

Facts & figures

Adres: Roggestraat 18, Arnhem

Oppervlakte: 1300 m² 6 productgroepen:

Tv’s, Witgoed, Laptops & Tablets, Mobiele Telefoons, Geluid en Smart Home

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.