Rotterdam,
13
februari
2024
|
08:04
Europe/Amsterdam

Coolblue opent nieuwe winkel in centrum Amsterdam

Samenvatting

Coolblue opent in juni zijn tweede winkel in Amsterdam. In deze winkel, gelegen in het centrum aan de Bilderdijksstraat, kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen, langskomen voor service na aankoop en online bestellingen ophalen. Voor deze winkel is Coolblue nog op zoek naar 40 nieuwe collega’s.

Coolblue opent in juni een nieuwe winkel in het centrum van Amsterdam, aan de Bilderdijkstraat. Op een oppervlakte van 1.200 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Het wordt de 29ste winkel van Coolblue.

Jos Groenendijk, Head of Stores bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze tweede winkel in Amsterdam.”

Nieuwe Coolblue’ers gezocht

Voor de winkel in Amsterdam is Coolblue op zoek naar 40 nieuwe Coolblue’ers, van winkelmedewerker en magazijnspecialist tot storemanager. Wie samen met Coolblue alles voor een glimlach wil doen, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl

Facts & Figures - Amsterdam

Verwachte opening: juni 2024
Adres: Bilderdijkstraat 91, 1053 KM Amsterdam
Oppervlakte: 1200m2
1.000+ producten uitproberen
Werkgelegenheid voor 40 Coolblue’ers

Boilerplate

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van België, Nederland en Duitsland met een NPS van 67. De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie én eigen fysieke winkels. In 2022 behaalde Coolblue een omzet van 2,35 miljard euro.