05
april
2019
|
10:42
Europe/Amsterdam

Coolblue opent nieuwe winkel in Tilburg

Samenvatting

Vandaag opent de Coolblue-winkel in Tilburg voor het eerst zijn deuren. Na Amsterdam en Den Haag heeft nu ook Tilburg een winkel volgens het XXL-concept. In de winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten ter plekke uitproberen en zich laten adviseren door meer dan 35 productspecialisten. Op basis van feedback van klanten en Coolblue’ers verbetert het e-commercebedrijf het XXL-concept continu. Zo zet Coolblue met de nieuwste winkel in op een nóg betere klantervaring.

Vandaag opent Coolblue een nieuwe winkel in Tilburg. De nieuwste winkel van Coolblue ligt in het centrum en is ingericht volgens het XXL-concept. Klanten kunnen er meer dan 1.000 producten zelf uitproberen. Alle getoonde producten en accessoires zijn op voorraad. Daarnaast kunnen klanten in de nieuwe winkel terecht voor service na aankoop, telefoonreparatie en het afhalen van online bestellingen.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even vasthouden en uitproberen. Zoek je een nieuwe koptelefoon, dan wil je toch even horen hoe die echt klinkt. Wil je een nieuwe tv, dan wil je toch de beeldkwaliteit zien en zien hoe groot een 55 inch nu echt is."

Productwerelden en advieswanden

In de Coolblue XXL aan het Piusplein zijn meerdere productwerelden. Bij elke wereld vinden klanten een groot assortiment aan producten. Door 35 productspecialisten kunnen ze met kennis en eerlijk advies geholpen worden bij het maken van de juiste productkeuze. Ook de winkel zelf helpt klanten bij het maken van de juiste productkeuze. Bijvoorbeeld door de advieswanden. Op deze wanden wordt aangeven waar klanten op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe tv, bijvoorbeeld welke inchmaat ideaal is voor in hun woonkamer.

Elke dag een beetje beter

De winkel in Tilburg is de derde winkel van Coolblue volgens het nieuwste XXL-concept. Het concept wordt op basis van feedback van klanten en Coolblue’ers continu verbeterd.

“We luisteren goed naar onze klanten en medewerkers en blijven vele kleine en grote verbeteringen doorvoeren. Nieuw in de Coolblue XXL in Tilburg is bijvoorbeeld een huiskamer waar je even op een bank kunt gaan zitten om verschillende soundbars en speakers voor bij je tv te testen. Ook nieuw is de wand waar je kunt ervaren hoe je van jouw huis een smart home maakt. Zo blijven we Coolblue XXL elke dag een beetje beter maken,” aldus Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue.

Facts & figures Adres:

Piusplein 26 (naast parkeergarage Koningsplein)

Oppervlakte: 1.300 m²

1.000+ producten uitproberen

5 werelden: Tv’s - Audio - Laptops en desktops - Witgoed - Telefonie

Nieuw: een huiskamer en een smart home wand

35 productspecialisten

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.