Rotterdam,
17
mei
2023
|
13:47
Europe/Amsterdam

Coolblue opent nieuwe winkel in Utrecht

2 keer grotere Utrechtse winkel voor het e-commerce bedrijf

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue een nieuwe winkel in Utrecht, aan de Hollantlaan 21. De vorige Utrechtse winkel en alle Coolblue’ers daar verhuizen mee naar de nieuwe locatie die 2 keer zo groot is. In de winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten zelf ervaren. Ook kunnen ze langskomen voor advies en het ophalen van online bestellingen. Daarnaast zijn er een aantal grote verbeteringen in de winkel doorgevoerd.

Vandaag opent Coolblue een nieuwe winkel in Utrecht, aan de Hollantlaan 21. De huidige Coolblue-winkel aan het Europaplein verhuist met de opening naar de nieuwe locatie die meer dan 2 keer zo groot is en waar een aantal grote verbeteringen zijn toegepast. Zo kunnen klanten er tv’s ervaren in verschillende gebruikssituaties zoals bijvoorbeeld in sport-, game- of filmopstelling. Ook zijn er inspiratie-clusters, waarin je kunt zien hoe je bijvoorbeeld ‘thuiswerken’ kunt aanpakken. Tevens kan men in de winkel terecht voor advies van Coolblue Energie over zonnepanelen en laadpalen. 

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag in het echt ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dat nóg beter in onze nieuwe, grotere winkel in Utrecht waar klanten de producten in nog meer gebruikssituaties kunnen ervaren.”

In de winkel zijn er zeven productwerelden: Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming, IT en Coolblue Energie. Natuurlijk kunnen klanten net als in andere Coolblue-winkels ook in Utrecht hun online bestellingen meteen ophalen en advies krijgen over de beste productkeuze van één van onze specialisten. 

Facts & figures

  • Adres: Hollantlaan 21
  • Oppervlakte: 1.600m2
  • Zeven productwerelden: Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Gaming, IT en Coolblue Energie
  • Goed toegankelijk per OV en genoeg parkeermogelijkheden