25
juni
2021
|
11:00
Europe/Amsterdam

Coolblue opent winkel in Almere

Samenvatting

Vandaag opent Coolblue een winkel in Almere. Klanten kunnen er meer dan 1.000 producten zelf ervaren. Ook kunnen ze langskomen voor advies, reparaties en het ophalen van online bestellingen. Daarnaast is de winkel in Almere de eerste van de 6 winkels die Coolblue dit jaar gaat openen.

Vandaag is de Coolblue-winkel in Almere geopend. Het is de eerste Coolblue-winkel in Flevoland en de zestiende winkel van Coolblue. Op meer dan 800m2 kunnen klanten er vanaf vandaag meer dan 1.000 producten zelf ervaren. 


Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Ook kunnen klanten in onze winkel in Almere langskomen voor advies, het ophalen van online bestellingen en om een smartphone of tablet te laten repareren.”


In de winkel zijn er 7 ‘productwerelden’: Huishoudelijk, Witgoed, Televisies, Audio, Telefonie, tablets & wearables, Laptops & desktops en Smart Home. Door productspecialisten worden klanten geholpen worden bij het maken van de beste productkeuze voor hen. 


Werken bij Coolblue
In de Coolblue-winkel gaan 40 Coolblue’ers aan de slag. De online retailer is nog op zoek naar 3 extra collega’s voor in de winkel. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.


Facts & figures
Adres: De Diagonaal 28, 1315 XE Almere
Oppervlakte: 800 m2
1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.