Rotterdam,
01
juli
2022
|
12:08
Europe/Amsterdam

Coolblue opent winkel in Den Bosch

Samenvatting

Vandaag heeft Coolblue een winkel geopend in Den Bosch. In de winkel aan het Burgemeester Loeffplein kunnen klanten meer dan 1.000 producten zelf ervaren. Ook kunnen ze langskomen voor advies, reparaties en het ophalen van online bestellingen.

Vandaag is de eerste Coolblue-winkel in Den Bosch geopend. Aan het Burgemeester Loeffplein kunnen klanten op een oppervlakte van ruim 1.000 m² meer dan 1.000 producten uitproberen. Daarnaast kunnen ze er terecht voor persoonlijk advies, afhalen van online bestellingen, retouren en directe service na aankoop. 

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Met onze winkel in Den Bosch willen we nog meer klanten blij maken. We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar ze willen het graag nog zelf ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dit ook in onze winkel in het centrum van Den Bosch.”

De winkel in Den Bosch is de 21e Coolblue-winkel, waarvan nummer 14 in Nederland en na Tilburg en Eindhoven, de derde in Noord-Brabant. 

Zeven productwerelden
In de winkel zijn er 7 ‘productwerelden’: Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Tablets & wearables, ‘Laptops, desktops & monitoren’ en Smart Home. Meer dan 40 productspecialisten helpen er klanten bij het maken van de juiste productkeuze. De advieswanden in de winkel helpen klanten ook bij het maken van de beste keuze. Op deze wanden wordt aangegeven waarop klanten moeten letten bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe tv. Zo komen ze bijvoorbeeld bij een advieswand te weten wat het ideale tv-formaat is voor in hun woonkamer.

Facts & figures

  • Adres: Burgemeester Loeffplein 4, 5211RX Den Bosch
  • Oppervlakte: ruim 1.000 m2, meer dan 1.000+ producten ervaren
  • Zeven productwerelden: Televisies, Telefonie, Audio, Huishoudelijk, Tablets & Wearables, laptops, desktops & monitoren en Smart Home
Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 67). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én eigen fysieke winkels. In 2021 behaalde Coolblue een omzet van 2,3 miljard euro.