22
juli
2021
|
11:30
Europe/Amsterdam

Coolblue opent zijn tweede winkel in Rotterdam

Samenvatting

Vandaag heeft Coolblue zijn tweede winkel in Rotterdam geopend. In de Coolblue-winkel in winkelcentrum Alexandrium kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen. Ook kunnen ze langskomen voor advies, reparaties en het ophalen van online bestellingen. De winkel in Alexandrium is de 2e van de 6 winkels die Coolblue dit jaar opent in Nederland, België en Duitsland.

Vandaag is de Coolblue-winkel in Rotterdam Alexandrium geopend. Het is de tweede en grootste Coolblue-winkel in Rotterdam en de zeventiende in Nederland en België. Op meer dan 1800 m2 kunnen klanten er vanaf vandaag meer dan 1.000 producten zelf ervaren. 


Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Ook kunnen ze in onze winkel langskomen voor advies, het ophalen van online bestellingen en om een smartphone of tablet te laten repareren. Zo kunnen we nóg meer klanten in Rotterdam en omgeving blij maken.


In de winkel zijn er 7 ‘productwerelden’: Huishoudelijk, Witgoed, Televisies, Audio, Telefonie, Tablets & wearables, Laptops & desktops en Smart Home. Meer dan 20 productspecialisten helpen er klanten bij het maken van de beste productkeuze.


Apptimaal winkelen
In de winkel kunnen klanten ook de Coolblue-app gebruiken voor een nog betere winkelervaring. Met behulp van QR-codes en NFC-technologie worden ze direct verwezen naar productpagina’s in de app. Zo hebben ze het hele assortiment binnen handbereik en kunnen ze gemakkelijk specificaties en reviews van producten te bekijken.


Facts & figures
Adres: Watermanweg 319, 3067 GA Rotterdam
Oppervlakte: 1800 m²
1.000+ producten uitproberen

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.