17
november
2017
|
08:50
Europe/Amsterdam

Coolblue pakt vanaf vandaag uit met Blue Friday

Samenvatting

Vanaf vandaag tot en met 26 november pakt Coolblue uit met Blue Friday. Dit zijn de beste Black Friday-deals, maar dan gewoon een week eerder. Zo kan de online retailer haar klanten beloven dat ze hun pakketjes op tijd zullen ontvangen.

Voor de video, klik hier

Coolblue heeft het uitgerekend. Met de grote drukte die verwacht wordt tijdens Black Friday wordt het bijzonder moeilijk om alle pakketjes via het huidige postsysteem op tijd te leveren. Het Black Friday weekend wordt het weekend met de meeste pakketbestellingen ooit. En daar is Nederland nog niet klaar voor.

Om haar klantbelofte ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ toch waar te kunnen maken, komt Coolblue met Blue Friday. Dit zijn de beste Black Friday deals, maar dan gewoon een week eerder en dat 10 dagen lang. Klanten hebben zo van 17 tot en met 26 november rustig de tijd om hun aankopen te doen.

Bekijk alle Blue Friday aanbiedingen hier.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “We hebben de aanbiedingen al op voorraad liggen, dus waarom zouden we ze niet al vanaf vandaag verkopen? Dit is niet alleen leuk voor onze klanten, maar zo helpen we ook de druk op de pakketbezorging te spreiden.”

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.