29
maart
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Coolblue start CoolblueFietst

Samenvatting

Vandaag lanceert Coolblue haar grootste innovatie ooit: CoolblueFietst. Dit is de meest pakketvriendelijke bezorgservice voor klanten. In speciaal ontworpen pakfietsen brengen Pakketverzorgers met alle liefde en zorg kleine pakketjes gratis bij de klanten thuis.

Naast het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland, is Coolblue vanaf vandaag ook het meest pakketvriendelijke bedrijf van het land. Als je het aan de pakketjes zelf vraagt, willen ze het liefst met de fiets bezorgd worden. Daarom introduceert Coolblue vandaag CoolblueFietst.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze Pakketverzorgers gaan obsessief voorzichtig om met je pakketje. We verpakken je bestelling in een extra stevige doos en leggen ‘m zachtjes neer in onze speciaal ontworpen pakfiets. Het zijn tenslotte jouw spullen.”

Coolblue zoekt extra Pakketverzorgers 
Na een geslaagde testfase, wordt CoolblueFietst vanaf vandaag uitgerold in alle grote Nederlandse steden. Daarvoor is Coolblue nog op zoek naar heel wat Pakketverzorgers. Wie van pakketjes en van fietsen houdt, kan solliciteren bij Werkenbijcoolblue.nl.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.