04
juni
2018
|
14:40
Europe/Amsterdam

Coolblue start eigen smartphone reparatieservice: CoolblueRepareert

Samenvatting

Vandaag introduceert Coolblue haar eigen smartphone reparatieservice: CoolblueRepareert. Klanten kunnen hun Apple- of Samsung-smartphone langsbrengen in de Coolblue-winkels in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht voor een reparatie binnen 2 uur. Later dit jaar wordt de service uitgebreid naar de andere Coolblue-winkels in Nederland en België.

Met CoolblueRepareert wil Coolblue de meest klantvriendelijke smartphone reparatieservice bieden: snel, gemakkelijk en van hoge kwaliteit. Binnen 2 uur wordt de levensduur van een smartphone verlengd. Gratis opsturen kan ook; de klant ontvangt dan zijn gerepareerde smartphone binnen 48 uur. De kosten van de reparatie zijn transparant en vooraf duidelijk, zodat de klant niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

“We weten dat bij 30% van de smartphones het scherm kapot gaat; we laten allemaal wel eens onze smartphone vallen. Logisch dat we klanten hierbij willen helpen. Met CoolblueRepareert verlengen we de levensduur van hun toestel,” aldus Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue. CoolblueRepareert wordt later dit jaar uitgebreid naar de andere Coolblue-winkels in Nederland en België

Over Coolblue

Coolblue is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 9 fysieke winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Wilrijk (BE), Lochristi (BE) en Zaventem (BE). De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2017 behaalde het bedrijf een omzet van 1,2 miljard euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.