28
januari
2021
|
08:47
Europe/Amsterdam

Coolblue start met aanbieden van energie

Samenvatting

Vanaf vandaag start Coolblue met verkoop en levering van Coolblue Energie. Zo gaat de retailer klanten helpen om minder energie te verbruiken.

Vandaag start Coolblue met de verkoop en levering van energie. Hiervoor heeft de retailer het energiebedrijf ServiceHouse* gekocht. Coolblue Energie levert Nederlandse zonne- en windenergie en CO2-gecompenseerd gas.

Pieter Zwart, Beginbaas Coolblue, licht toe: “Doordat we klanten gaan helpen om minder energie te verbruiken, is dat én veel groener en veel goedkoper. Wie ook energie met een glimlach wil, kan vanaf vandaag overstappen op Coolblue Energie.”

Bij Coolblue kunnen klanten al terecht voor de aankoop en installatie van zonnepanelen om hun eigen energie op te wekken. Ook kunnen ze vrijwel alles bestellen wat een stekker heeft of oplaadbaar is. De retailer weet dan ook als geen ander hoeveel energie deze apparaten verbruiken en hoe klanten energie kunnen besparen. Die kennis zet Coolblue in om nog meer klanten blij te maken. 

Klanten van Coolblue Energie krijgen inzicht in hun verbruik, advies over hoe ze energie kunnen besparen en exclusieve korting op energiezuinige en -besparende producten. Van slimme thermostaten tot wasdrogers. En natuurlijk krijgen ze ook korting op Coolblue Zonnepanelen en Laadpalen. Voor meer informatie over Coolblue Energie, ga naar Coolblue.nl/energie.

* De transactie is onder voorbehoud van goedkeuring van de relevante toezichthouders.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.