05
september
2019
|
07:54
Europe/Amsterdam

Coolblue start met verkoop en installatie van zonnepanelen

Samenvatting

Vanaf vandaag kunnen klanten bij Coolblue zonnepanelen bestellen en laten installeren. Het e-commercebedrijf start in de omgeving van Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Tilburg. Later dit jaar gaat Coolblue bij klanten in heel Nederland het dak op.

Vanaf vandaag kunnen klanten bij Coolblue terecht voor zonnepanelen. Zoals ze van Coolblue gewend zijn, krijgen ze persoonlijk advies over het beste zonnedak voor hen en komen échte Coolblue’ers de zonnepanelen installeren.

Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Ontwerp, advies én installatie door échte Coolblue’ers met een glimlach. We geven onze klanten persoonlijk advies, ontwerpen samen het zonnedak en komen het vervolgens zelf installeren. We gaan pas weg als alles werkt en ook na installatie staan we voor ze klaar. Zo gaan we nóg meer klanten blij maken.”

Vandaag start Coolblue met de verkoop en installatie van zonnepanelen in de omgeving van Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Tilburg. Later dit jaar wil het e-commercebedrijf het voor klanten in heel Nederland mogelijk maken om zonnepanelen te bestellen en te laten installeren. Voor meer informatie over zonnepanelen bij Coolblue, ga naar coolblue.nl/zonnepanelen.

Zonnigste baan van Nederland

Voor de installatie van zonnepanelen zoekt Coolblue 1.000 installateurs. Zonnepanelen installateur bij Coolblue is de zonnigste baan van Nederland, met een ongekend leuke werksfeer, een vast salaris en volop opleidingsmogelijkheden. Wie opgewekt wordt van zon, buiten zijn en klanten blij maken, kan solliciteren via werkenbijcoolblue.nl/zonnepanelen.

Over Coolblue

Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland, België en Duitsland (Net Promoter Score van 68). De online retailer heeft een eigen infrastructuur met eigen klantenservice, eigen bezorging, eigen installatie, eigen reparatie én 17 fysieke winkels. In 2020 behaalde Coolblue een omzet van 2 miljard euro.